EGOSAURUS
Naturens genfortryllelse i en natur- og klimakrise

149 KR. INKL. PORTO
MobilePay: 40 88 52 25

Egosaurus “kredser om naturoplevelse og natursyn, men har også kritiske refleksioner over Corona-, klima- og biodiversitetskriserne. Digtsamlingen giver i rim og rytmer naturen en stemme på en ligefrem og forståelig måde”
(Natur & Miljø, Danmarks Naturfredningsforening).

Om digtet Havet: “Giver erindringer om Thorkild Bjørnvig!”
(Tidl. sognepræst Leif Bork Hansen)

“Alt i alt er Rune Engelbreth Larsens nyeste digtsamling en Aladdins Hule af gnistrende, øjenåbnende og transformerende tanker. Jeg vil gerne garantere: Efter at have inddrukket digtene i deres helhed vil de fleste læsere ikke opleve naturen på samme måde som før. Digtene forvandler den. Gør den levende og personlig, fysikalsk og fortryllet.” (Jens-André P. Herbener, forfatter, klimaaktivist og religionshistoriker)

Egosaurus handler om naturens genfortryllelse og alle dens kontraster — ikke mindst biodiversitetskrisen og klimakrisen. Men også om Coroana, og hvorvidt der muligvis er en vigtig og gavnlig lære af hendes hærgen? Om dinosaurer og løver, om genkomne bisoner og ulve, om bølger med øjne og et hav af kys, om stenalderjægere på jagt, om blade og blomster på kinder, om meteornedslag og overforbrug, om ravneflag og havfruer — og om truslen fra Egosaurus.

Egosaurus er en digtsamling, der besøger natursyn i forskellige tidsepoker og i rim og rytmer giver naturen stemmer — rovdyr og byttedyr, blomster og gamle træer, tårnfalk, traner, rådyr, krondyr, sæler, svaler, musvåge og mus …

Egosaurus

Ebbe
Egosaurus
Løven
Havet
Corona
Rummet
Altheria
Ravneflaget
Genfortryllelse
Flod

Egosaurus. Hardback. 149 kr. inkl. porto og forsendelse. MobilePay: 40 88 52 25

Spread the love